>>DatorGuiden<< Förbättra din tid vid datorn. Just nu finns det 23 inlägg med tips och 2 med roliga ting. Copyright: Text (C) VR. Bilder (C) Stock.xchng, (C) Microsoft, (C) Everystockphoto, (C) Stockvault.

Vote Earth!

Vote Earth!

onsdag 5 augusti 2009

Spara pengar genom att jämföra

Om du är en "Spara" vet du nog redan att det är bra att jämföra innan du köper något. Men om du är en "Slösa" vet du nog inte det. Istället för att springa mellan massor av butiker och fråga så kan du gå in på datorn och söka efter din produkt. Det finns flera bra sajter för detta och den största är nog PriceRunner som jag alltid använt i alla år, tills nu, då jag har gått över till Prisjakt.

1. Gå in på Prisjakt.
2. Skriv in din produkt i sökfältet. När du börjar skriva kommer det automatiskt upp sökförslag under sökrutan. Klicka på den produkt du är ute efter (om den kommit fram; alla världens produkter finns inte).
3. Nu kommer en lista upp över(nästan) alla försäljarna som har din produkt till försäljning. Ju längre ner du scrollar, destå dyrare priser (för samma sak!). Om du är osäker på om du kan lita på försäljaren kan du trycka på länken i andra spalten från vänster för att se omdömen om försäljaren. (Så länge företagets logotyp är med i första spalten är de samarbetspartners med Prisjakt (samma sak gäller för PriceRunner).

Lycka till med ditt letande!
Liknande sidor:
PriceRunner (typ världens största)
Compricer (Endast ekonomi; bolån, el försäkringar etc.)
Bokfynd (endast böcker)
Bläckpatroner (endast bläckpatroner)
Telepriskollen (endast fast & mobil telefoni, internet etc.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar